ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 01/11/2020

Η πρόσφατη πανδημία του COVID 19 συγκλόνισε τις ζωές μας και μας έφερε αντιμέτωπους με νέες πραγματικότητες.
Η καθημερινότητα μας ξαφνικά άλλαξε, ίσως μόνιμα, με το φόβο, την ανησυχία και την ανασφάλεια να κυριαρχούν.
Οι μέρες που διανύουμε σαφώς ανέδειξαν περισσότερο από ποτέ την ανάγκη για ατομική υπευθυνότητα και δράση.
Είναι καθήκον μας να δείξουμε υπευθυνότητα και να σεβαστούμε τον συνάνθρωπο μας ακολουθώντας τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, της ελληνικής επιστημονικής κοινότητας και της κυβέρνησης.


Υπό τις παρούσες συνθήκες, με κύριο μέλημα μας την εμπιστοσύνη των φιλοξενουμένων μας για την υγειονομική ασφάλεια του καταλύματος μας και ακολουθώντας πιστά τα πρωτόκολλα του υπουργείου, έχουμε προβεί σε αλλαγές του τρόπου λειτουργίας μας και έχουμε εκδώσει σχετικές οδηγίες που αφορούν όλες τις υπηρεσίες που παρέχουμε.
Έχουμε ορίσει συντονιστική ομάδα και σχέδιο δράσης για την πρόληψη εμφάνισης και την αποτελεσματική διαχείριση των πιθανών ύποπτων κρουσμάτων για τον περιορισμό της επέκτασης στο προσωπικό και τους φιλοξενούμενους σύμφωνα με τις συστάσεις του ΕΟΔΥ.
Το προσωπικό έχει εκπαιδευτεί στην τήρηση του πρωτοκόλλου και των επιμέρους πρωτοκόλλων ανά τμήμα του καταλύματος και συμμορφώνεται αυστηρά με τα βασικά προστατευτικά μέτρα κατά του COVID-19: τήρηση υγιεινής χεριών, σωματικών αποστάσεων (physical distancing) από τους φιλοξενουμένους και το λοιπό προσωπικό, σε όλους τους χώρους εργασίας και τους χώρους του ξενοδοχείου.

Στην προσπάθεια μας να διασφαλίσουμε ότι δεν λειτουργούμε μόνο ως πάροχοι φιλοξενίας, αλλά πρωτίστως ως πάροχοι ασφαλούς διαμονής, εστίασης και υπηρεσιών SPA ζητάμε την κατανόηση σας και την συμμετοχή σας στη νέα καθημερινότητα.

Τα κυριότερα μέτρα είναι:

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
Θα γίνεται καθημερινός έλεγχος του προσωπικού σε κάθε βάρδια, τόσο κατά την είσοδο όσο και κατά την έξοδο από το ξενοδοχείο. Σε όλους ο χώρους όπου εργάζεται η ομάδα του PORTARIA HOTEL, έχουμε αυξήσει τη συχνότητα καθαρισμού & απολύμανσης, με ιδιαίτερη προσοχή σε όλες τις επιφάνειες υψηλής επικινδυνότητας κατά την αφή, όπως εισόδους, αποδυτήρια, πλυντήρια και γραφεία.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ - CHECK IN - CHECK OUT
Επειδή το χαμόγελό μας πρέπει να φαίνεται τοποθετούμε προστατευτικό plexiglass στην Υποδοχή και σχετικές σημάνσεις για τις απαραίτητες αποστάσεις που πρέπει να τηρούνται.
Δυνατότητα για web registration ακολουθώντας την υπερσύνδεση www.portariahotel.gr/checkin  και συνίσταται για την αποφυγή αναμονής.
Κατά το check in θα προσέρχεται μόνο ένα άτομο για την παραλαβή της κάρτας κλειδί.
Το check out θα πρέπει να γίνεται έως τις 11:00 ενώ το check in μεταφέρεται από τις 15:00 και μετά ώστε να πραγματοποιείται ενδελεχής καθαρισμός των δωματίων. Για τις ημέρες από Κυριακή έως Πέμπτη (εκτός εορτών και αργιών) Νυχτερινή υπηρεσία υποδοχής παρέχεται έως τις 23.00 και η κεντρική είσοδος δεν θα είναι διαθέσιμη για είσοδο-έξοδο από τις 23.00-07.00. Σε περίπτωση που η ώρα άφιξης είναι μετά τις 23.00 και η ώρα αναχώρησης πριν τις 07.00 παρακαλούμε ενημερώστε μας εκ των προτέρων για την εξυπηρέτηση σας. Παρέχεται και συνίσταται η ανέπαφη αποστολή Αποδείξεων Παροχής Υπηρεσιών και Τιμολογίων και η πληρωμή των λογαριασμών σας μέσω καρτών.
Οι ανελκυστήρες θα πρέπει να χρησιμοποιούνται από επισκέπτες όπου μοιράζονται το ίδιο δωμάτιο. Παρόλα αυτά, σας συστήνουμε να χρησιμοποιείτε τις σκάλες.

ΔΩΜΑΤΙΑ
Όλα τα μη βασικά στοιχεία και διακοσμητικά, όπως περιοδικά, φυλλάδια, βραστήρες, σακούλες πλυντηρίου, μπουρνούζια,  αφαιρούνται από τα δωμάτια. Επίσης όλα τα ψυγεία - μίνι μπαρ δεν θα παρέχουν στοκ. Θα υπάρχει δυνάτοτητα τοποθέτησης προϊόντων κατόπιν επιθυμίας του φιλοξενούμενου ή παραγγελίας από το μπαρ από τις 08.00 έως 22.30.

ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Η καθαριότητα των δωματίων και όλων των χώρων του ξενοδοχείου γίνεται με απολυμαντικά της πολυεθνικής εταιρείας ECOLAB καθώς και με απορρυπαντικά της εταιρείας ΖΕΟΤΕC. Κάθε δωμάτιο έχει τα δικά του πανιά καθαρισμού. Όλα τα υφασμάτινα στοιχεία του δωματίου καθώς και τα δύσκολα σημεία καθαρίζονται με επαγγελματική σκούπα ατμού σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες > 70° και τέλος με απολυμαντικό της ECOLAB. Ο ιματισμός του ξενοδοχείου πλένεται σε συνεργαζόμενο καθαριστήριο τηρουμένων όλων των πρωτοκόλλων ασφαλείας σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες άνω των 60ο C (πλύση και στέγνωση). Το προσωπικό του Housekeeping είναι εξοπλισμένο με όλο τον προστατευτικό εξοπλισμό που ορίζουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας. Παρακαλούμε ενημερώστε μας κατά την άφιξή σας αν θέλετε να φροντίζουμε καθημερινά το δωμάτιό σας, αφού σύμφωνα με τα πρωτόκολλα λειτουργίας είμαστε υποχρεωμένοι αυτό να μην γίνεται σε καθημερινή βάση.

ΕΣΤΙΑΣΗ
Έχουμε καταργήσει το μπουφέ του πρωινού και έχουμε προχωρήσει στην παραγγελία του on request και το σερβίρουμε στο τραπέζι σας. Η μέγιστη χωρητικότητα των τραπεζιών είναι 6 άτομα. Το μπαρ του ξενοδοχείου και οι κοινόχρηστοι χώροι λειτουργούν από τις 08.00 έως 23.00. Ενδέχεται να υπάρχουν μεταβολές και τροποποιήσεις ανά εβδομάδα, στο ωράριο λειτουργίας του εστιατορίου ανάλογα την πληρότητα του ξενοδοχείου. Μπορείτε να καλείτε απευθείας στο ξενοδοχείο για την καλύτερη ενημέρωση σας. 

SPA
Βάσει της κείμενης νομοθεσίας δεν επιτρέπεται η χρήση εσωτερικής κολυμβητικής δεξαμενής και σεβόμενοι αυτής της απόφασης δεν θα είναι
διαθέσιμες υπηρεσίες υδροθεραπείας (Υδροτονική πισίνα και Jacuzzi) μέχρι νεωτέρας.
Το THERMAL ROOM (SAUNA-HAMMAM) και το γυμναστήριο θα λειτουργεί κατόπιν ραντεβού για
ιδιωτική χρήση ανά δωμάτιο ή παρέα δωματίων (max 6 άτομα).
Με το πέρας θα γίνεται η σχετική απολύμανση και θα αφήνουμε ένα κενό τουλάχιστον 15 λεπτών για την επόμενη χρήση.
Οι καμπίνες για μασάζ, θεραπείες προσώπου και σώματος θα λειτουργούν κανονικά πάντα με προγραμματισμένα ραντεβού και σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Το ωράριο λειτοργίας του SPA είναι Δευτέρα-Σάββατο  14.00-20.00. Ενδέχεται να υπάρχουν μεταβολές και τροποποιήσεις ανά εβδομάδα ανάλογα την πληρότητα του ξενοδοχείου. Παρακαλούμε να επικοινωνείτε απευθείας με το ξενοδοχείο για την καλύτερη ενημέρωση σας.

 

Η διεύθυνση του PORTARIA HOTEL δεσμεύεται για την πλήρη υιοθέτησή του ελληνικού υγειονομικού πρωτοκόλλου λειτουργίας των ξενοδοχείων.

Το παρών μπορεί να μεταβληθεί ανάλογα της ισχύουσας νομοθεσίας. Είμαστε σε αναμονή της έκδοσης των νέων πρωτοκολλών από το υπουγείου Τουρισμού για το έτος 2021 και το παρών θα αναθεωρηθεί σύμφωνα με τις καινούργιες αποφάσεις

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok