ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Με μοναδικές γευστικές προτάσεις και ιδιαίτερη φροντίδα, ο σεφ του Portaria Hotel και η ομάδα του, έχουν δημιουργήσει μενού με ευρεία γκάμα επιλογών που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα. Αναδεικνύοντας την ελληνική κουζίνα και στηρίζοντας τους τοπικούς παραγωγούς, πολλά από τα φρέσκα υλικά που χρησιμοποιούμε προέρχονται από την περιοχή του Πηλίου.  

Η ημέρα αρχίζει και τελειώνει στο κεντρικό εστιατόριο με τζάκι, όπου προσφέρει υπέροχο πρωινό από τις 08.00 έως 10.30 και κατά τη διάρκεια της ημέρας διάφορες επιλογές από τον κατάλογο ala carte.

Η ποικιλία κρασιών από τις πιο γνωστές κάβες ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.Τους καλοκαιρινούς μήνες λειτουργεί εστιατόριο και στην βεράντα του ξενοδοχείου με την μαγευτική θέα στον Παγασητικό κόλπο.

Στο Portaria Hotel λειτουργεί Υπηρεσία δωματίου / Room Service από τις 08:00 – 23:00. Επιλέξτε από μια ευρεία γκάμα προτάσεων για πρωινό, μεσημεριανό, βραδινό ή ενδιάμεσο σνακ και απολαύστε γευστικά πιάτα μέσα στην άνεση και ηρεμία του δωματίου σας.

 

 

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
More information Ok