01

Εξωτερική πισίνα

Στον κήπο του ξενοδοχείου μας η εξωτερική πισίνα αποτελεί μια όαση δροσιάς στη Πορταριά. Λειτουργεί καθ’ όλη τη διάρκεια της καλοκαιρινής σεζόν και προσφέρει μια μαγευτική θέα προς το Βόλο. Απολαύστε τον ήλιο, δροσιστείτε στην πισίνα και με ένα ποτό από το bar, αφήστε πίσω σας τους γρήγορους ρυθμούς της πόλης.

Ανοιχτά Ιούνιο – Αύγουστο / 11:00 – 19:00

02

Μπαρ & Εστιατόριο

Σε κεντρική θέση στο ισόγειο του ξενοδοχείου, το Lobby Bar είναι ο χώρος που επιτρέπει στους πελάτες να απολαύσουν όλη την κίνηση και την ενέργεια του ξενοδοχείου.

Με μοναδικές γευστικές προτασείς και ιδιαίτερη φροντίδα, ο σεφ του Portaria Hotel και η ομάδα του έχουν δημιουργήσει μενού με ευρεία γκάμα επιλογών που θα ικανοποιήσουν όλα τα γούστα.

03

Spa

Το Spa at Portaria προσφέρει στους επισκέπτες την επιλογή περιποιήσεων προσώπου, σώματος και μασάζ.

PLAYGROUND

04

Παιδική χαρά

Για την ψυχαγωγία των μικρών μας επισκεπτών, το ξενοδοχείο μας προσφέρει δωρεάν εξωτερική παιδική χαρά για τη θερινή περίοδο υπό την επίβλεψη των γονέων.

Ανοιχτά Απρίλιο – Σεπτέμβριο / 10:00-13:00 and 18.00-21.00

05

Συνέδρια & Συναντήσεις

Συνέδριο στo Πήλιο; Συνέδριο στο Portaria Hotel Σχεδιάστε με την βοήθεια μας το συνέδριο ή την εκδήλωσή σας. Το Portaria Hotel διαθέτει πολλαπλών χρήσεων αίθουσες για τη διοργάνωση ευρείας ποικιλίας εταιρικών εκδηλώσεων, όπως ημερίδες και συνέδρια. H μεγαλύτερη αίθουσα μας με φυσικό φωτισμό είναι σε θέση να φιλοξενήσει μέχρι 350 άτομα.

5 λόγοι για να κάνετε απευθείας κράτηση από την ιστοσελίδα μας

 

  • Εγγύηση χαμηλότερης τιμής
  • Ειδικές προσφορές μονο για απευθείας κρατήσεις
  • Χωρίς κρυφές χρεώσεις
  • Ευελιξία στην αλλαγή κρατήσεων
  • Δωρεάν Υπηρεσίες & Παροχές